BLOEM! Utrecht CS

De Utrechtse BLOEM! winkel bevindt zich op station Utrecht CS. We hebben (pluk)boeketten en bossen bloemen. Je vindt er ook planten, vazen, potten en andere kado’s. Dus kom je iemand ophalen van de trein, ben je op reis of passeer je Utrecht CS? Kom dan vooral even langs. Zie je bij BLOEM!

Onze bloemen komen vers van de veiling en het assortiment wisselt vaak. We houden rekening met de seizoenen, dus je kunt regelmatig nieuwe bloemsoorten bewonderen.

Altijd een prachtige bos

We hebben gemengde (pluk)boeketten, maar je kunt ook ter plekke een boeket laten maken met de bloemen die jij wilt. We helpen je graag en je gaat zeker weten met een prachtige bos de deur uit.

Hippe planten en kado’s

Buiten vind je planten voor in je tuin, de patio of je balkon. Binnen is er een groot assortiment kamerplanten. Verder vind je bij BLOEM! Utrecht CS trendy vazen, potten en andere kado’s waar je (huis) blij van wordt.

Bezorgen en speciale wensen

We bezorgen boeketten in Nederland en het buitenland. Geef in de winkel door wat voor boeket je wilt en waar het wanneer naartoe moet. Wij regelen de rest. In de winkel kun je ook speciaal BLOEM!werk bestellen voor bijvoorbeeld een bruiloft of rouwgelegenheid.

 

Openingstijden:
Ma-Za: 8:00-21:00 uur
Zo: 8.30 - 19.00 uur

Adres:
Utrecht Centraal Station
Stationshal 13
Utrecht

Telefoonummer:
030 307 44 65


Zie je bij BLOEM!

Bezoek BLOEM! Utrecht CS hier