BLOEM! Amsterdam Oostpoort

BLOEM! Oostpoort vind je in het gelijknamige winkelcentrum in Amsterdam Oost. We hebben (pluk)boeketten, bloemen per stuk en planten voor binnen en buiten. Voor vazen, potten en andere kado’s kun je ook bij ons terecht. En je bent welkom met al je bloemen- of plantenvragen. Zie je bij BLOEM!

Onze bloemen komen vers van de veiling en het assortiment wisselt vaak. We houden rekening met de seizoenen, dus je kunt regelmatig nieuwe bloemsoorten bewonderen.

Altijd een prachtige bos

We hebben gemengde (pluk)boeketten, maar je kunt ook ter plekke een boeket laten maken met de (losse) bloemen die jij wilt. We helpen je graag en je gaat zeker weten met een prachtige bos de deur uit.

Hippe planten en kado’s

Buiten vind je planten voor in je tuin, de patio of je balkon. Binnen is er een groot assortiment kamerplanten. Verder vind je bij BLOEM! Oostpoort trendy vazen, potten en andere kado’s waar je (huis) blij van wordt.

Bezorgen en speciale wensen

We bezorgen boeketten in Nederland en het buitenland. Geef in de winkel door wat voor boeket je wilt en waar het wanneer naartoe moet. Wij regelen de rest. In de winkel kun je ook speciaal BLOEM!werk bestellen voor bijvoorbeeld een bruiloft of rouwgelegenheid.

 

Openingstijden
Ma: 11.00-18.30 uur
Di-Vr: 9.30-18.30 uur
Za: 8.30-18.30 uur
Zo: 10.30-17.30 uur

Adres
BLOEM! Oostpoort
Land van Cocagneplein 12
1093 NB Amsterdam

Telefoonnummer:
020 723 05 32


Zie je bij BLOEM!

Bezoek BLOEM! Amsterdam Oostpoort hier