BLOEM! Den Haag CS

De Haagse BLOEM! winkel bevindt zich op station Den Haag CS. We hebben (pluk)boeketten en bloemen per stuk. Je vindt er ook planten, vazen, potten en andere cadeaus. Dus kom je iemand ophalen van de trein, ben je op reis of passeer je Den Haag CS? Kom dan vooral even langs. Zie je bij BLOEM!

Onze bloemen komen vers van de veiling en het assortiment wisselt vaak. We houden rekening met de seizoenen, dus je kunt regelmatig nieuwe bloemsoorten bewonderen.

Altijd een prachtige bos

We hebben gemengde (pluk)boeketten, maar je kunt ook ter plekke een boeket laten maken met de (losse) bloemen die jij wilt. We helpen je graag en je gaat zeker weten met een prachtige bos de deur uit.

Hippe planten en cadeaus

Buiten vind je planten voor in je tuin, de patio of je balkon. Binnen is er een groot assortiment kamerplanten. Verder vind je bij BLOEM! Den Haag CS trendy vazen, potten en andere cadeaus waar je (huis) blij van wordt.

Bezorgen en speciale wensen

We bezorgen boeketten in Nederland en het buitenland. Geef in de winkel door wat voor boeket je wilt en waar het wanneer naartoe moet. Wij regelen de rest. In de winkel kun je ook speciaal BLOEM!werk bestellen voor bijvoorbeeld een bruiloft of rouwgelegenheid.

 

Openingstijden
Ma-Zo: 10.00-19.00 uur

Adres
BLOEM! Den Haag CS
Koningin Julianaplein 36
2595 AA Den Haag

Telefoonnummer
070 205 18 61


Zie je bij BLOEM!

Bezoek BLOEM! Den Haag CS hier