BLOEM! Leiden CS

De winkel van BLOEM! bevindt zich op het Centraal Centraal Station van Leiden. We hebben (pluk)boeketten en bossen bloemen. Je vindt er ook planten, vazen, potten en andere kado’s. Dus kom je iemand ophalen van de trein, ben je op reis of passeer je Leiden CS? Kom dan vooral even langs. Zie je bij BLOEM!

Onze bloemen komen vers van de veiling en het assortiment wisselt vaak. We houden rekening met de seizoenen, dus je kunt regelmatig nieuwe bloemsoorten bewonderen.

Altijd een prachtige bos

We hebben gemengde (pluk)boeketten, maar je kunt ook ter plekke een boeket laten maken met de bloemen die jij wilt. We helpen je graag en je gaat zeker weten met een prachtige bos de deur uit.

Hippe planten en kado’s

Buiten vind je planten voor in je tuin, de patio of je balkon. Binnen is er een groot assortiment kamerplanten. Verder vind je bij BLOEM! Leiden CS trendy vazen, potten en andere kado’s waar je (huis) blij van wordt.

Locatie

Je kunt de winkel van BLOEM! op Leiden Centraal vinden aan de LUMC zijde. Wij zitten tegenover Albert Heijn to Go. De winkel bevindt zich buiten de OV toegangspoortjes en is voor iedereen toegankelijk.

 

Openingstijden:
Ma-Za: 8:00-20:00 uur
Zo: 9:00 - 18:00 uur

Adres:
Leiden Centraal Station
Stationsplein 3M
Leiden

Telefoonnummer:
071-204 03 30


Zie je bij BLOEM!

Bezoek BLOEM! Leiden CS hier