BLOEM! Amsterdam Stadionplein

BLOEM! Stadionplein is gevestigd op het historische Amsterdamse Stadionplein. Kom langs en ontdek onze (pluk)boeketten, bloemen per stuk en planten voor binnen en buiten. Verder hebben we vazen, potten en andere kado’s. Voor al je bloemen- of plantenvragen kun je ook bij ons terecht. Zie je bij BLOEM!

Onze bloemen komen vers van de veiling en het assortiment wisselt vaak. We houden rekening met de seizoenen, dus je kunt regelmatig nieuwe bloemsoorten bewonderen.

Altijd een prachtige bos

We hebben gemengde (pluk)boeketten, maar je kunt ook ter plekke een boeket laten maken met de (losse) bloemen die jij wilt. We helpen je graag en je gaat zeker weten met een prachtige bos de deur uit.

Hippe planten en kado’s

Buiten vind je planten voor in je tuin, de patio of je balkon. Binnen is er een groot assortiment kamerplanten. Verder vind je bij BLOEM! Stadionplein trendy vazen, potten en andere kado’s waar je (huis) blij van wordt.

Bezorgen en speciale wensen

We bezorgen boeketten in Nederland en het buitenland. Geef in de winkel door wat voor boeket je wilt en waar het wanneer naartoe moet. Wij regelen de rest. In de winkel kun je ook speciaal BLOEM!werk bestellen voor bijvoorbeeld een bruiloft of rouwgelegenheid.

 

Openingstijden:
Ma: 11.00-18.30 uur
Di-Vr: 9.30-18.30 uur
Za: 8.30-18.30 uur
Zo: 11.00-17.00 uur

Adres:
BLOEM! Stadionplein
Stadionplein 114
1076 CK Amsterdam

Telefoonnummer:
020 303 30 17


Zie je bij BLOEM!

Bezoek BLOEM! Amsterdam Stadionplein hier

Neem alvast een kijkje bij BLOEM! Amsterdam Stadionplein