Zakelijk bloemen bestellen

BLOEM! & Season Flowers

BLOEM! werkt per 1 oktober 2022 samen met Season Flowers. Deze samenwerking houdt in dat Season Flowers de zakelijke en online bestellingen namens beide bedrijven verwerkt.

BLOEM! speciaal voor zakelijke klanten

Bij BLOEM! zijn wij je zakelijk graag van dienst. Je kunt bij ons snel en makkelijk een mooie bos bloemen of leuk cadeau bestellen. Voor een jarige collega, een nieuwe medewerker of gewoon voor op de balie bij de receptie. Je kunt af en toe bestellen of een abonnement nemen, dan heb je altijd verse bloemen op je werkplek. Om te bestellen heb je een zakelijk account nodig. Daarmee wordt bestellen eenvoudig en kun je gebruik maken van allerlei voordelen.

Voordelen van een zakelijk account:

● Betalen op factuurbasis en al je bestellingen op een overzichtelijke factuur.
● Je boeket of cadeau personaliseren met je eigen (bedrijfs)kaartje.
● Mogelijkheid tot het opgeven van specifieke factuurinformatie zoals een factuurreferentie of kostenplaats.
● Inzicht in de bezorgstatus van je bestelling.
● Overzicht van je voorgaande bestellingen en facturen.

Bloemenabonnement

Bloemen geven een luxe uitstraling en scheppen een prettige sfeer. Fijn voor jou, je collega’s en je klanten. Met een bloemenabonnement heb je altijd verse bloemen. Ga voor een prachtig (pluk)boeket of kies kleine vaasjes met bloemen. De vazen leen je of schaf je aan als je dat wilt.

Planten op kantoor

Bij BLOEM! weten we veel van groen en kunnen we je helpen met interieurbeplanting die past bij jouw werkomgeving. We komen graag bij je langs om je te adviseren over groen op jouw werkplek. We kijken dan samen welke planten je het beste kunt kiezen en waar ze het beste kunnen komen te staan. We houden daarbij zowel rekening met de uitstraling van je werkomgeving als met de gezondheid van de plant qua licht, tocht et cetera.

Kerst op kantoor

We hebben veel ervaring met het brengen van kerstsfeer op locatie. Van balie en bedrijfsrestaurant tot werkplek en kantoor. Wij helpen je graag jouw organisatie aan te kleden in kerstsfeer. Van originele bloemstukjes tot compleet versierde kerstbomen. Van mooie sfeerboeketten tot leuke kado’s voor je medewerkers.

 

Login B2B 

Wachtwoord vergeten? Nieuw wachtwoord instellen

 

1 tot 1.000 boeketten?

Wil je al je medewerkers in het zonnetje zetten of een groep vrijwilligers bedanken? Je kunt je boeketten in een keer naar meerdere adressen sturen. Neem voor meer info contact met ons op. We maken graag een mooie offerte op maat.

Facturering op maat

Als zakelijke klant kun je betalen op factuurbasis. Je geeft zelf aan welke kenmerken je op je factuur wilt terugzien. Bijvoorbeeld kostenplaats, purchase number, routecodes, inkoopordernummer, referentie, et cetera. Als je wilt, ontvang je een digitale verzamelfactuur met alle bestellingen van een bepaalde periode. Doorgaans is dit maandelijks, maar die optie is bespreekbaar.

Contact

Voor het bespreken van onze zakelijke mogelijkheden kan je telefonisch op 075-684 84 85 of per email via info@seasonflowers.nl contact opnemen met onze partner Season Flowers. Je kan ook direct een zakelijk account aanvragen.

Vraag gratis account aan

 


Bestel eenvoudig boeketten en cadeau's

Een plantrijke werkplek

Planten kunnen rustgevend werken en veel soorten hebben een luchtzuiverende werking. Ze brengen sfeer en stralen luxe uit. Daarom is een plantrijke werkplek zeker de moeite waard. Ook voor jouw werkplek hebben we genoeg mogelijkheden.

Speciale(Schiphol)acties

Soms wil je gewoon iets bijzonders. Daarom kun je bij ons ook terecht voor een ludieke actie met bloemen, boeketten met bijpassende cadeaus of een actie op Schiphol. Er zijn allerlei mogelijkheden en we denken altijd graag met je mee.

Je kantoor in kerstsfeer

Wij helpen je graag jouw organisatie aan te kleden in kerstsfeer. Met originele bloemarrangementen, compleet versierde kerstbomen, mooie sfeerboeketten en leuke kerstcadeaus. Ook wat kerst betreft bieden we voor ieder wat wils qua mogelijkheden.