Over BLOEM!

Leuk dat je wat meer over ons wilt weten. BLOEM! is een trendy en vernieuwende bloemenwinkel die je kunt vinden in Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Amstelveen, Lijnden en Schiphol.

Bloemen voor alle gelegenheden

We houden van bloemen, planten en jou daarmee verwennen, want daar krijgen wij energie van. Dus we doen er alles aan om je van allerlei moois te voorzien: originele boeketten, hippe planten en cadeaus waar je blij van wordt. We maken boeketten voor alle gelegenheden, weten van alles af van mooie planten en verrassen je graag met een bijzonder cadeau. En met speciale wensen kun je ook altijd bij BLOEM! terecht, want we houden wel van een uitdaging!

De mensen van BLOEM!

Ons team bestaat uit ruim 60 medewerkers die er elke dag vol enthousiasme voor gaan. We worden blij van tevreden klanten die zichzelf of een ander verwennen met bloemen, planten of een ander leuk kado. We werken op verschillende locaties, maar maken deel uit van dezelfde familie: team BLOEM!

 

 

Wie we zijn, waar we voor gaan

 

Enthousiast team


Bij BLOEM! vind je van alles waar je bloemen- en plantenhart sneller van gaat kloppen. Plukboeketten, losse bloemen, allerlei planten, mooie potten, vazen en andere leuke kado’s voor in je huis.
Buitenplanten verkopen we ook, net als handige tools waarmee je je bloemen en planten nog handiger verzorgt. BLOEM! is een familiebedrijf met een eigen stijl en de ambitie om verder te professionaliseren en te groeien. Het bedrijf is in 1988 opgericht en inmiddels zijn we met een enthousiast team van zo’n 60 collega’s. Er heerst een gezellige, informele sfeer waarin we ontwikkeling stimuleren en ruimte bieden voor doorgroeimogelijkheden.

100% Tevreden


We worden blij van mooie boeketten, van groene en bloeiende planten, verse bloemen rechtstreeks van het land, nieuwe soorten bloemen en planten en een mooi op tijd geleverd boeket. Maar ook van een nette winkel, uitdagende opdrachten, plezier hebben, nieuwe dingen verzinnen en hard werken. Maar bovenal worden we blij van een helemaal 100% tevreden klant. We kunnen nog meer over BLOEM! vertellen, maar vinden het veel leuker om jou persoonlijk te ontmoeten. Dus kom gewoon gauw eens langs in een van onze winkels. We maken ook graag kennis met je als je onze nieuwe collega wilt worden.


We doen alles om je van allerlei moois te voorzien

Hier begon het mee

BLOEM! is onderdeel van Fleurtiek, het bedrijf dat in 1988 werd opgericht door Kees en Ineke Vrolijk. Fleurtiek begon met een winkel in Amsterdam en breidde in 1993 uit met winkels op Schiphol. Het klinkt nu niet meer revolutionair, maar in 1994 was het uniek dat Fleurtiek begon met de online verkoop van bloemen en bloembollen. We verkopen nog steeds bloemen online via www.bloemenzaak.nl. Alleen vind je op onze site nu geen bloembollen meer, wel planten en cadeaus. In 2002 werden het toenmalige kantoor, de binderij en het magazijn samengevoegd tot het huidige hoofdkantoor in Lijnden. Je vindt ons daar op het Amsterdam Airport Business Park.

Zo groeide het verder

BLOEM! voelt niet alleen als een familie, het is ook in handen van een familie. Kees en Ineke Vrolijk richtten het op en in 2005 stapte een familielid aan boord: zoon Rodrique. Een jaar later volgde zijn zus Celine en inmiddels hebben zij het bedrijf volledig overgenomen. In 2007 opende BLOEM! een winkel op Schiphol bij aankomsthal 4. Daarna bleven we groeien en kwamen er tussen 2014 en 2017 winkels bij in Amsterdam, Den Haag en Utrecht.
Op de bloemenveiling in Aalsmeer kregen we ondertussen ook ons eigen verdeelcentrum. Hier kopen we bloemen en planten in en maken we boeketten die daarna via onze chauffeurs naar de winkels gaan.

En dit is BLOEM! nu

Inmiddels werken er meer dan 60 medewerkers bij BLOEM! en hebben we acht winkels. We kijken graag vooruit en zijn daarom altijd bezig met nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen. Als je het leuk vindt om daarvan op de hoogte te zijn of blijven volg ons op Facebook en Instagram. Kortom, we groeien en bloeien. Daar zijn we blij mee. Helemaal omdat we op deze manier ook jou kunnen blijven verwennen met prachtige bloemen, toffe planten en leuke cadeaus!