BLOEM! Stadshart Amstelveen

BLOEM! Stadshart Amstelveen vind je in het gelijknamige winkelcentrum midden in Amstelveen. We hebben (pluk)boeketten, bloemen per stuk en planten voor binnen en buiten. Voor vazen, potten en andere kado’s kun je ook bij ons terecht. En je bent welkom met al je bloemen- of plantenvragen. Zie je bij BLOEM!

Onze bloemen komen vers van de veiling en het assortiment wisselt vaak. We houden rekening met de seizoenen, dus je kunt regelmatig nieuwe bloemsoorten bewonderen.

Altijd een prachtige bos

We hebben gemengde (pluk)boeketten, maar je kunt ook ter plekke een boeket laten maken met de bloemen die jij wilt. We helpen je graag en je gaat zeker weten met een prachtige bos de deur uit.

Hippe planten en kado’s

Bij BLOEM! Stadshart Amstelveen vind je ook mooie planten die het goed doen voor in je huis of op kantoor. Verder hebben we trendy vazen, potten en andere kado’s waar je (huis) blij van wordt.

Bezorgen en speciale wensen

We bezorgen boeketten in Nederland en het buitenland. Geef in de winkel door wat voor boeket je wilt en waar het wanneer naartoe moet. Wij regelen de rest. In de winkel kun je ook speciaal BLOEM!werk bestellen voor bijvoorbeeld een bruiloft of rouwgelegenheid.

Openingstijden:
Ma: 12.00-18.00
Di-Za: 10.00-18.00 uur
Zo: 11.00-18.00 uur

Adres:
BLOEM! Stadshart Amstelveen
Winkelcentrum Winkelcentrum Stadshart Amstelveen
Rembrandthof 56
1181 ZL Amstelveen

Telefoonummer:
020 226 88 81


Zie je bij BLOEM!