BLOEM! Schiphol Plaza AK 4

Op Schiphol is BLOEM! gevestigd in het bruisende hart van de luchthaven, winkelcentrum Schiphol Plaza. We hebben (pluk)boeketten, bloemen per stuk en leuke kado’s. Dus kom je iemand ophalen van de luchthaven, ben je op reis of passeer je Schiphol? Kom dan vooral even langs. Zie je bij BLOEM!

Onze bloemen komen vers van de veiling en het assortiment wisselt vaak. We houden rekening met de seizoenen, dus je kunt regelmatig nieuwe bloemsoorten bewonderen.

Altijd een prachtige bos

We hebben gemengde (pluk)boeketten, maar je kunt ook ter plekke een boeket laten maken met de bloemen die jij wilt. We helpen je graag en je gaat zeker weten met een prachtige bos de deur uit.

Toffe cadeaus

Bij BLOEM! Schiphol vind je ook allerlei cadeaus. Bijzondere souvenirs of vrolijke ballonnen voor verschillende gelegenheden. Leuk als aandenken voor jezelf of om kado te geven aan een ander.

Bezorgen en speciale wensen

We bezorgen boeketten in Nederland en het buitenland. Geef in de winkel door wat voor boeket je wilt en waar het wanneer naartoe moet. Wij regelen de rest. In de winkel kun je ook speciaal BLOEM!werk bestellen voor bijvoorbeeld een bruiloft of rouwgelegenheid.

 

Openingstijden
Ma-Zo: 7.00 - 20.00 uur

Adres
BLOEM! Schiphol
Schiphol Plaza
Aankomsthal 4
Schiphol

Telefoonnummer
020 20 65 266


Zie je bij BLOEM!

Bezoek BLOEM! Schiphol Plaza hier