Over ons

Bloemenzaak.nl is onderdeel van het moederbedrijf Fleurtiek. Op 1 oktober 1988 opende Kees en Ineke Vrolijk bloemenwinkel Fleurtiek in Amsterdam. Al snel bedienden wij een groot gedeelte van de zakelijke markt met bloemenabonnementen, relatiebloemwerk en geschenken. In 1993 openden wij twee winkels op Schiphol en in 1994 startten wij, zeer vooruitstrevend, met online verkoop via internet. De afgelopen jaren zijn wij erg gegroeid, wat resulteerde in een groot bedrijfspand met aangrenzende bloembinderij.

Inmiddels Rodrique en Celine Vrolijk, de zoon en dochter van Kees en Ineke, de leiding over Fleurtiek. We zijn een echt familiebedrijf dus!

Door onze jarenlange ervaring staat wij dan ook bekend om de goede kwaliteit van de bloemen die wij leveren. Dagelijks kopen wij bloemen vers van de veiling en van geselecteerde kwekers. Zodra de bloemen binnen komen in de binderij, maken de gediplomeerde bloembinders de meest prachtige boeketten van de verse bloemen. De boeketten worden dezelfde dag nog, in Amsterdam, bezorgd door onze eigen gespecialiseerde chauffeurs.

 

Over BLOEM!