Bloemist - BLOEM! Station Den Haag CS (Fulltime 32-40)

Nieuwe collega gezocht, een enthousiaste en creatieve bloemist met ervaring en opleiding in de bloemen.

BLOEM!

BLOEM! – bloemenzaak.nl is onderdeel van moederbedrijf Fleurtiek. Fleurtiek opende haar eerste winkel in 1988 in winkelcentrum Amsterdamse Poort. Al snel kwamen hier twee winkels voor en achter de douane op Schiphol bij. Nu levert Fleurtiek dagelijks aan vele zakelijke maar ook particuliere klanten via haar website. Bloemenwinkel BLOEM! is een nieuw en trendy concept met vijf bloemenzaken; Schiphol Plaza, Amsterdam Oostpoort, Amsterdam Stadionplein, Diemen Diemerplein en Den Haag Centraal. 

De functie

Als bloemist maak jij creatieve boeketten / bloemstukken voor onze klanten. En adviseert klanten omtrent bloemenkeuze en andere producten.

Fulltime

Wij zijn op zoek naar fulltime bloemisten (32-40 uur per week).

Wat verwachten wij van jou?

Je bezit over een pro actieve houding en vindt het leuk om actief klanten te helpen en adviseren en hebt een representatieve en open uitstraling. Een afgeronde opleiding of cursus in de bloemenbranche én recente werkervaring (in de afgelopen 5 jaar) in een bloemenwinkel is een vereiste. Je hebt goede mondelinge communicatie vaardigheden in zowel de Nederlandse en Engelse taal. Je beschikt over flexibele beschikbaarheid en bent bereid om ook in het weekend te werken. Het liefst ben je woonachtig in Den Haag of omgeving.

BLOEM! voor jou

Wij bieden je een leuke afwisselende baan met veel creativiteit en klantencontact in een dynamische omgeving. Bij BLOEM! kom je terecht in een jong en enthousiast team met een gezellige informele sfeer. Wij bieden een marktconform salaris.

Interesse?

Bij het selecteren van de juiste collega zijn je opleiding en ervaring van groot belang. Een goede en duidelijke motivatie en CV zijn voor ons redenen om je uit te nodigen op gesprek. Sollicitaties zonder opleiding of ervaring in de bloemen zullen wij niet in behandeling nemen.

Zie jij jezelf al werken op onze locatie, heb jij interesse in deze leuke afwisselende baan en voldoe jij aan het profiel? Schroom dan niet en neem contact op met Celine Vrolijk. E-mail je CV met bijbehorende motivatie naar solliciteer@bloemenzaak.nl. Heb je nog vragen of wil je Celine Vrolijk graag even persoonlijk spreken dan kan je bellen op telefoonnummer 088 655 44 44

Bekijk hier onze andere vacatures