Over bezorgen

In de regio Amsterdam worden onze boeketten bezorgd door eigen chauffeurs welke zijn gespecialiseerd in het bezorgen van delicate goederen zoals bloemen. Buiten de regio Amsterdam werken we samen met de professionele bezorgdienst Packs & Flowers. Packs & Flowers is gespecialiseerd in het bezorgen van bloemen en verse producten.

Bij bezorging worden de boeketten in speciale bloemendozen verpakt.
Voordat het boeket in de doos wordt geplaatst, bevestigen wij een zakje bloemenvoedsel en een kaartje met jouw persoonlijke tekst aan het boeket. Ook wordt het boeket in een speciale transportvaas gevuld met water geplaatst, zodat de boeketten tijdens het bezorgproces optimaal vers blijven.

Bloemen laten bezorgen bij jou in de regio? Geen probleem! Wij bezorgen bloemen door heel Nederland, in elke regio! Hieronder hebben we een selectie gemaakt van een aantal populaire steden. 

Bloemen bezorgen in Amsterdam
Bloemen bezorgen in Rotterdam
Bloemen bezorgen in Utrecht
Bloemen bezorgen in Den Haag
Bloemen bezorgen in Groningen
Bloemen bezorgen in Almere
Bloemen bezorgen in Eindhoven
Bloemen bezorgen in Zwolle
Bloemen bezorgen in Doetinchem
Bloemen bezorgen in Maastricht

De ontvanger blijkt niet thuis te zijn, wat dan? Als eerste proberen wij de bestelling bij de buren af te leveren. Als dit gelukt is, wordt de ontvanger hiervan op de hoogte gesteld middels een briefje in de brievenbus. Als de bestelling ook niet kan worden afgeleverd bij de buren, wordt in dit geval  de bestelling op een later tijdstip nogmaals aangeboden. Ook wordt er een briefje achtergelaten om de ontvanger op de hoogte te stellen. Op deze manier heeft de ontvanger altijd de kans om te reageren wanneer hij of zij thuiskomt.


De bezorgkosten bedragen in Nederland € 6,99. Bezorging in de winkel is GRATIS. Bloemenzaak.nl is niet verantwoordelijk voor herlevering in het geval van een onjuiste adressering.