Over bezorgen

Onze bloemen worden door heel Nederland bezorgd door gespecialiseerde bezorgers van bloemen. In de regio Amsterdam worden onze bloemen en planten bezorgd door bezorgers van BLOEM! - bloemenzaak.nl.

Wanneer worden de bloemen bezorgd?

Bij ons kan je kiezen welke datum en dagdeel je het boeket wilt laten bezorgen. Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag, met uitzondering van sommige feestdagen. Wanneer je vóór 14:00u bestelt, kunnen wij het boeket dezelfde dag nog bezorgen!

Waar bezorgen wij bloemen?

Wij bezorgen bloemen door heel Nederland, in elke regio!

De ontvanger blijkt niet thuis te zijn, wat dan?

Als eerste proberen wij de bestelling bij de buren af te leveren. Als dit gelukt is, wordt de ontvanger hiervan op de hoogte gesteld middels een briefje in de brievenbus. Als de bestelling ook niet kan worden afgeleverd bij de buren, wordt er een briefje achtergelaten om de ontvanger op de hoogte te stellen. Op deze manier heeft de ontvanger altijd de kans om te reageren wanneer hij of zij thuiskomt.

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten bedragen in Nederland €6,99. Ophalen in de winkel is GRATIS.

Bij een onjuiste adressering door besteller zal BLOEM! - bloemenzaak.nl proberen tot een oplossing te komen, echter stelt BLOEM! - bloemenzaak.nl zich niet verantwoordelijk voor herlevering in het geval van een onjuiste adressering.